Som una empresa que es dedica a vendre electrodomèstics, telefonia, informàtica i tots els serveis associats, on el client és el centre del nostre eix.

EP38

Som una empresa que es dedica a vendre electrodomèstics, telefonia, informàtica i tots els serveis associats, on el client és el centre del nostre eix.


Som especialistes en instal·lacions personalitzades, adaptades a cada client.

 

Fa més de 15 anys que un somni es començava a fer realitat, inauguràvem la primera botiga a Berga, amb més il·lusió que recursos, i per tant som entusiàstes del que fem i ens agrada el que fem.

 

Actualment donem servei a tot Catalunya en dues botigues físiques a Berga, i Puigcerdà, i durant aquest 2016 intentarem aparèixer en el panorama digital a través de: www.ep38.com esperem que el viatge sigui llarg, feliç ... i fer-lo amb vosaltres!!!

 

Gràcies

 ---------------------------------------------------------------

 Somos una organización que se dedica a vender electrodomésticso, telefonia, informática y todos sus servicios asociados, donde el cliente es nuestro eje principal.

 

Hace más de 15 años lo que era un sueño empezaba a realizarse, inaugurábamos el establecimiento de Berga, con más ilusión que recursos. Hoy continuamos siendo entusiastas de lo que hacemos, por eso vendemos electrodomésticos.

 

Actualmente damos servicio a toda Cataluña des de las tiendas de Berga y Puigcerdá, y durante este 2016 intentaremos aparecer en el panorama digital a través de: www.ep38.com esperamos que sea un largo y feliz viaje... con ustedes!


Gracias